Kultursommerleir | Film 15-19 år
472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-472,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

En uke med film

Gjennom vårt filmkurs får du en praktisk tilnærming til film. Du vil få innføring i manus, kamerabruk, klipp, regi, produksjonsledelse og lyd. Vi utvikler manus, organiserer en produksjon, gjennomfører prøver og opptak, før vi til slutt låser den endelige klippen på prosjektet. Du får individuell oppfølging for å se hvilke egenskaper og talenter du kan utvikle.

FILMKURSET VIL IKKE GJENNOMFØRES SOMMEREN 2020.

Du får dyktige kursholdere med bred erfaring og stor interesse for filmfaget. Du får prøve deg både foran og bak kameraet. Ingen spesiell forkunnskap kreves.

Kurset er åpnet for ungdom fra 15-19 år og arrangeres fra 02.aug – 08.aug 2020

Andre aktiviteter

En sosial og morsom uke

 

En uke på sommerkurs er mye mer enn bare undervisning. Det er flotte uteområder og badefasiliteter rett utenfor skolen. Vi kan friste med bading, volleyball, biljard, film på storskjerm og masse andre morsomme aktiviteter. Bli med på en fantastisk uke!

Påmelding og datoer

Sommerkurset arrangeres på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes, kun en liten times kjøring fra Oslo.  Datoer for 2020 er 02. aug til 8. aug. Prisen inkluderer kurs med dyktige instruktører, overnatting og mat hele uken. Det eneste du trenger å ta med er klær for en uke! Klikk på knappen nedenfor for å bli tatt videre til påmeldingsskjema. Påmeldingen er bindende og kursavgiften refunderes ikke ved avmelding.

  • Tidlig ute!

  • kroner4900til 1.feb
  • Ordinær

  • kroner5200til 31. mai
  • Etteranmelding

  • kroner5900fra 1. juni

Solbakken Folkehøgskole er ansvarlige for organiseringen og gjennomføringen av kurset.