Hjemmeside lansering! 0

Hurra!

Vi har endelig fått laget en ny hjemmeside! Den nye siden blir mye mer funksjonell og vil ha mye mer innhold. Man vil finne bilder fra alle sommerleirene, lydklipp fra bandet og filmsnutter fra forestillingene. Man vil også kunne laste opp egne tilbakemeldinger, kommentere inlegg og mye mye mer!

Tips, triks og inspirasjon

Vi ønsker også at deltagerne på sommerleiren skal kunne bruke siden som et hjelpemiddel for å utvikle seg videre gjennom året. Musikk, dans og teater har fått hvert sitt område på siden (under linken «kursene»). Vi skal prøve å oppdatere disse sidene med nyttig informasjon, inspirerende videoklipp, tips og triks som barna kan bruke for å øve og bli inspirert.

Vi håper deltakerene på sommerleiren, såvel gamle som nye vil bruke disse sidene aktivt i årene fremover!

Nyhetsbrev og konkurranser

For å kunne holde deg best mulig oppdatert på alt vi driver med anbefaler vi at du abonnerer på vårt nyhetsbrev! Her kommer det informasjon om sommerleiren og gode tilbud. Kanskje vil det til og med dukke opp noen konkuranser som gjør at julen kommer tidlig til noen av de som har deltatt på sommerleiren? … Vi oppfordrer alle til å melde seg på nyhetsbrevet! Det gjør du ved å klikke her!

 

Hva synes du om den nye siden? Legg gjerne igjen en ny kommentar nedenfor =)