Kultursommerleir | Sang 15-19 år
459
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-459,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

En uke med sang

SANGKURSET VIL IKKE BLI GJENNOMFØRT SOMMEREN 2020. Ta kontakt hvis du vil bli med i 2021.

Bli en tryggere og bedre sanger gjennom vårt sangkurs!
I løpet av en uke jobber vi blant annet med sangteknikk, stemmebruk, tonehøyde, klang og pust. Du får synge både alene og sammen med andre og får tett oppfølging.

 

Årets hovedlærer er Rita Therese Ziem. Rita er født og oppvokst i Bergen. Hun har utdannelse i sang, opera og PPU fra Norges musikkhøgskole og Operahøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo samt London, Leipzig og Zürich. Hun har solisterfaring innen opera fra blant annet Den Norske Opera & Ballett, operaen i Zürich, Opera på Skäret (Kopparberg, Sverige) og Läckö slottsopera (Lidköping, Sverige). Hun har også vært å høre ved tallrike konserter både hjemme og utenlands.

Andre aktiviteter

En sosial og morsom uke

 

En uke på sommerkurs er mye mer enn bare undervisning. Det er flotte uteområder og badefasiliteter rett utenfor skolen. Vi kan friste med bading, volleyball, biljard, film på storskjerm og masse andre morsomme aktiviteter. Bli med på en fantastisk uke!

Påmelding og datoer

Sommerkurset arrangeres på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes, kun en liten times kjøring fra Oslo og 45 minutter fra Gardermoen. Datoer for 2020 er 02.aug til 08.aug. Prisen inkluderer kurs med dyktige instruktører, overnatting og mat hele uken. Det eneste du trenger å ta med er klær for en uke! Klikk på knappen nedenfor for å bli tatt videre til påmeldingsskjema. Påmeldingen er bindende og kursavgift refunderes ikke ved avmelding.

  • Tidlig ute!

  • kroner4900til 1.feb
  • Ordinær

  • kroner5200til 31. mai
  • Etteranmelding

  • kroner5900fra 1. juni

 Solbakken Folkehøgskole er ansvarlig for organiseringen og gjennomføringen av kurset.