Kultursommerleir | Sang 15-19 år
459
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-459,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

En uke med sang

Bli en tryggere og bedre sanger gjennom vårt sangkurs!
I løpet av en uke jobber vi blant annet med sangteknikk, stemmebruk, tonehøyde, klang og pust. Du får synge både alene og sammen med andre og får tett oppfølging.

Kursholder er Rita Therese Ziem, en anerkjent og allsidig sanger fra Bergen. Hun er nå bosatt i Hedmark og har mange spennende musikkprosjekter på gang i distriktet. Det er tredje sommer Rita Therese holder kurs ved Solbakken. Kurset har høstet strålende tilbakemeldinger fra tidligere deltagere. Rita har utdannelse i sang, opera og pedagogikk fra Norges musikkhøgskole og Operahøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo samt London, Leipzig og Zürich. Hun har solisterfaring innen opera fra blant annet Den Norske Opera & Ballett, operaen i Zürich, Opera på Skäret (Kopparberg, Sverige) og Läckö slotts opera (Lidköping, Sverige). Rita har vunnet førstepris i sang i Ungdommens musikkmesterskap og andrepris i Dronning Sonja nasjonale musikkonkurranse. Hun har også vært å høre ved De Unges Konsert i Grieghallen med Bergen Filharmoniske orkester. Rita Therese har mottatt sangerstipend fra Tom Wilhelmsen-stiftelsen og Ruud Wallenberg-stiftelsen.

Andre aktiviteter

En sosial og morsom uke

 

En uke på sommerkurs er mye mer enn bare undervisning. Det er flotte uteområder og badefasiliteter rett utenfor skolen. Vi kan friste med bading, volleyball, biljard, film på storskjerm og masse andre morsomme aktiviteter. Bli med på en fantastisk uke!

Påmelding og datoer

Sommerkurset arrangeres på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes, kun en liten times kjøring fra Oslo. Årets datoer er 28. juli til 3. august. Prisen inkluderer kurs med dyktige instruktører, overnatting og mat hele uken. Det eneste du trenger å ta med er klær for en uke! Klikk på knappen nedenfor for å bli tatt videre til påmeldingsskjema.

  • Tidlig ute!

  • kroner4900til 1.feb
  • Ordinær

  • kroner5200til 31. mai
  • Etteranmelding

  • kroner5900fra 1. juni

Kursansvarlig er Harald Thompson Rosenstrøm og Solbakken Folkehøgskole er ansvarlige for organiseringen og gjennomføringen av kurset.