Kultursommerleir | Sommerleir
138
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-138,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Musikk, dans, teater og film
– alt under samme tak!

Kul:tursommerleir er et kulturtilbud for barn i alderen 10 – 15. Du kan velge mellom tre kurs: teater, dans eller musikk. Siden 2008 har vi hatt hundrevis av barn på sommerleir.
Kultursommerleir er den eneste sommerleiren i Norge med kurs i musikk, dans og teater kombinert med overnatting. Leiren arrangeres på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes, kun en times biltur fra Oslo og 45 minutter fra Gardermoen. Vi har deltagere fra alle hjørner av landet.
GRUNNET KORONASITUASJONEN BLIR DESSVERRE ÅRETS BARNELEIRER AVLYST, men du kan melde deg på leir i 2021 allerede nå.

På teaterkurset får du

Stå på scenen og være skuespiller

 

Teatergruppen er sommerleirens mest populære gruppe og er den med flest barn.

Her får elevene mye scenetrening og opplæring i skuespillerteknikk. Gjennom uken jobber barna sammen med lederne på kurset for å sette opp en forestilling som har premiere i slutten av uken. I og utenfor arbeidet med forestillingen får barna instruksjon, kursing og regi av lederne. De to andre gruppene (musikk og dans) skal også være med på forestillingen med live-musikk og dansing. Forkunnskaper er ikke nødvendig på dette kurset, her vil alle få utfordringer tilpasset seg.

En uke med musikk, bevegelse og trening

Bli med på dansekurset

 

I løpet av uken vil barna arbeide med forskjellige koreografier som blir en del av en stor forestilling i slutten av uken. Elevene lærer hvordan en danseklasse er bygget opp, få prøve flere forskjellige stilarter og oppvarmingsøvelser, styrkeøvelser og øvelser for å øke bevegeligheten. Det viktigste målet er at barna skal få oppleve gleden av å bevege seg til musikk og samarbeide kreativt med andre.

 

Tidligere danseerfaring er ikke påkrevd, da undervisningen vil bli lagt opp ut fra barnas nivå. Målet er å møte elevene der de er, slik at alle får en passende utfordring og en positiv opplevelse av kurset.

Meld deg på nå!

Liker du å synge eller spille musikk?

Bli med i musikkgruppen

 

Musikkgruppen spiller i band hele uken og lager et forrykende musikalsk show til forestillingen! På dette kurset lærer barna å spille i band og hva som skal til for å et band til å fungere godt sammen. Gjennom uken øver vi inn flere låter i forskjellige stiler. Vi har bruk for alle typer instrumenter i bandet og selvfølgelig også sangere!

Dette er det eneste kurset der noe forkunnskaper er påkrevd. For å delta på musikkgruppen må man ha basiskjennskap til instrumentet man melder seg på med, da det vil være fokus på samspill. Vi står klare for en helt rå uke med spilling, jamming og øving!

Det skjer masse spennende hele uken

Felles kveldsaktiviteter

 

På kultursommerleir skjer det mye spennende hele uken. Vi har aktiviteter hver eneste dag og kveld etter kursene. Skolen har flotte grøntarealer rett utenfor døren og et badeanlegg rett i nærheten.  Om ettermiddagene blir det bading, volleyball, grilling og lek. I tillegg til aktiviteter som disco, kino og ikke minst vår beryktede skattejakt!

Påmelding og datoer

Det er to uker å velge mellom og en ekstra hyggelig pris for de som er raske på avtrekkeren. Barneleirene i 2020 er dessverre avlyst, men du kan melde deg på leirene i 2021 allerede nå. Melder du deg på før 01.09.2020 får du leiren i 2021 for 4500,- Første uke i 2021 er fra 25.– 31. juli og andre uke fra 08. – 14. august. Nærmere informasjon om oppmøte og pakkeliste blir tilsendt deltagerne på e-post. Velg ønsket uke nedenfor for å bli tatt til påmeldingsskjema.

  • Ekstra tidlig ute!

  • kroner4500til 1. september 2020
  • Tidlig ute!

  • kroner4900fra 01.sept - 01.okt 2020
  • Ordinær (tidlig)

  • kroner5200fra 01.okt 2020 - 01.feb 2021
  • Ordinær (sen)

  • kroner5500fra 1.feb. - 01.jun 2021
  • Etteranmelding

  • kroner6200fra 01.juni 2021 - leirstart

Tilbakemeldinger