Kultursommerleir | Sommerkurs 16-19 år
269
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-269,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Sommerkurs for ungdom i skuespill, musikal eller sang

Vi arrangerer lærerike og morsomme sommerkurs på Solbakken folkehøgskole. Gjennom uken får man undervisning og praktisk erfaring med enten skuespill, musikal eller sang. Alle kursdeltakerne bor på sommerleiren hele uken og får med det også en smakebit på hvordan det er å gå folkehøgskole. Instruktørene er en blanding lærerne ved Solbakken og yrkesaktive skuespillere, sangere og musikere med førstehånds erfaring.

 

 Ungdomsleiren for deg mellom 16-19 år fra 04.- 10.08 2024

 

Les mer om og meld deg på kursene her:

Sommerkurset arrangeres på Solbakken folkehøgskole på Skarnes, kun en liten times kjøring fra Oslo. Datoer for 2024 er 04.08-10.08. Prisen inkluderer kurs med dyktige instruktører, overnatting og mat hele uken. Det eneste du trenger å ta med er klær for en uke!

Påmeldingen er bindende og kursavgift refunderes ikke ved avmelding. Kursavgiften vil da bli refundert.

Solbakken Folkehøgskole er ansvarlig for organiseringen og gjennomføringen av kurset. Påmeldingen er bindende og kursavgift refunderes ikke ved avmelding.