Kultursommerleir | Sommerleir
138
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-138,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Musikk, dans, eller teater
– alt under samme tak!

Kul:tursommerleir er et kulturtilbud for barn i alderen 10 – 15. Du kan velge mellom tre kurs: teater, dans eller musikk. Siden 2008 har vi hatt hundrevis av barn på sommerleir.
Leiren arrangeres på Solbakken folkehøgskole på Skarnes, kun en times biltur fra Oslo og 45 minutter fra Gardermoen. Vi har deltagere fra alle hjørner av landet.

På teaterkurset får du

Stå på scenen og være skuespiller

 

I teatergruppen får elevene mye scenetrening og opplæring i skuespillerteknikk. Gjennom uken jobber barna sammen med lederne på kurset for å sette opp en forestilling som har premiere i slutten av uken. I og utenfor arbeidet med forestillingen får barna instruksjon, kursing og regi av lederne. De to andre gruppene (musikk og dans) skal også være med på forestillingen med live-musikk og dansing. Forkunnskaper er ikke nødvendig på dette kurset, her vil alle få utfordringer tilpasset seg.

En uke med musikk, bevegelse og trening

Bli med på dansekurset

 

I løpet av uken vil barna arbeide med forskjellige koreografier som blir en del av en stor forestilling i slutten av uken. Elevene lærer hvordan en danseklasse er bygget opp, får prøve flere forskjellige stilarter og oppvarmingsøvelser, styrkeøvelser og øvelser for å øke bevegeligheten. Det viktigste målet er at barna skal få oppleve gleden av å bevege seg til musikk og samarbeide kreativt med andre.

 

Tidligere danseerfaring er ikke påkrevd, da undervisningen vil bli lagt opp ut fra barnas nivå. Målet er å møte elevene der de er, slik at alle får en passende utfordring og en positiv opplevelse av kurset.

Meld deg på nå!

Liker du å synge eller spille musikk?

Bli med i musikkgruppen

 

Musikkgruppen spiller i band hele uken og lager et forrykende musikalsk show til forestillingen! På dette kurset lærer barna å spille i band og hva som skal til for å et band til å fungere godt sammen. Gjennom uken øver vi inn flere låter i forskjellige stiler. Vi har bruk for alle typer instrumenter i bandet og selvfølgelig også sangere!

Dette er det eneste kurset der noe forkunnskaper er påkrevd. For å delta på musikkgruppen må man ha basiskjennskap til instrumentet man melder seg på med, da det vil være fokus på samspill. Vi står klare for en helt rå uke med spilling, jamming og øving!

Det skjer masse spennende hele uken

Felles kveldsaktiviteter

 

På kultursommerleir skjer det mye spennende hele uken. Vi har aktiviteter hver eneste dag og kveld etter kursene. Skolen har flotte grøntarealer rett utenfor døren.  Om ettermiddagene blir det volleyball, og lek. I tillegg til aktiviteter som disco, kino og ikke minst vår tradisjonelle underholdningskveld!

Påmelding og datoer

Sommerkurset blir arrangert på Solkbakken folkehøgskole på Skarnes, kun en liten times kjøring fra Oslo. Datoer for 2024 er 28.07 – 03.08. Prisen inkluderer kurs med dyktige instruktører, overnatting og mat hele uken. Påmelding er bindene og kursavgift refunderes ikke ved avmelding.

Nærmere informasjon om oppmøte og pakkeliste blir tilsendt deltagerne på e-post.
Velkommen!

  • Ekstra tidlig ute!

  • kroner4600til 1. september 2023
  • Tidlig ute!

  • kroner5000fra 02.sept - 01.okt 2023
  • Ordinær (tidlig)

  • kroner5300fra 02.okt 2023 - 01.feb 2024
  • Ordinær (sen)

  • kroner5600fra 02.feb. - 01.jun 2024
  • Etteranmelding

  • kroner6300fra 02.juni - 20.juli 2024

Tilbakemeldinger