Kultursommerleir | Sommerkurs 15-19 år
269
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-269,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Sommerkurs for ungdom i skuespill, film, musikal og sang

Vi arrangerer lærerike og morsomme sommerkurs på Solbakken Folkehøgskole. Gjennom uken får man undervisning og praktisk erfaring med enten teater, film, musikal og sang. Alle kursdeltakerne bor på sommerleiren hele uken og får med det også en smakebit på hvordan det er å gå folkehøgskole. Instruktørene er en blanding lærerne ved Solbakken og yrkesaktive skuespillere, sangere, musikere og filmskapere med førstehånds erfaring.

 

Datoene for 2020 er nå klare! Ungdomsleiren blir fra 02.-08.aug 

 

Les mer om og meld deg på kursene her:

Sommerkurset arrangeres på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes, kun en liten times kjøring fra Oslo. Årets datoer er 28. juli til 3. august. Prisen inkluderer kurs med dyktige instruktører, overnatting og mat hele uken. Det eneste du trenger å ta med er klær for en uke!

Påmeldingen er bindende og kursavgift refunderes ikke ved avmelding.

Solbakken Folkehøgskole er ansvarlig for organiseringen og gjennomføringen av kurset. Påmeldingen er bindende og kursavgift refunderes ikke ved avmelding.